GSM reparatie Helmond

GSM reparatie Helmond

Voor GSM reparatie in regio Helmond bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen al meerdere jaren reparaties voor alle mobiele telefoons. U kunt bij ons terecht voor alle grote merken als Apple, Samsung, HTC, Nokia, Oneplus, Huawei, Sony en LG. Heeft u zelf de beschikking over een ander merk of model telefoon dan u kunt vinden op onze website? Geen probleem, wij helpen graag bij reparatie van uw GSM met als doel om u zo snel mogelijk te helpen én zodoende tevreden te houden. Iphone Smartphone Reparatie Asten: uw partner voor GSM reparatie regio Helmond!

Cleanroom

Het laten vallen van uw GSM: wie heeft dat nou nog niet gedaan? Zelfs wij kunnen er niet aan onder door gaan. Hoe vervelend het ook is, hierdoor kunnen er scheuren ontstaan in uw beeldscherm. Speciaal hiervoor biedt Iphone Smartphone Reparatie Asten glasreparatie aan. In onze eigen cleanroom beschikken wij over alle materialen die nodig zijn voor reparatie. Als een echte vakman voelen wij ons als een vis in het water bij het repareren van uw GSM. Niet alleen voor het repareren van uw glas staan wij paraat, ook voor bijvoorbeeld waterschade kunt u bij ons terecht.

Servicecenter GSM reparatie Asten

Ons servicecenter is gevestigd in Asten. Dit maakt ons bij uitstek geschikt voor het reparen van uw GSM in regio Helmond. Naast reparaties met betrekking tot uw telefoon kunnen wij hier ook uw tablet maken. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud én repareren van zowel mobiele telefoons als tablets. Heeft u wellicht dubbel pech en dienen er meerdere apparaten gemaakt te worden? Maak dan gebruik van de korting die wij bieden bij het laten maken van meerdere apparaten.

U kunt ons vinden op ons servicepunt Burgemeester Wijnenstraat 17 te Asten. Daarnaast hebben wij een tweede locatie in Someren. Tot ziens op één van onze locaties!